Bolly’s behaald de krant !

Bolly’s behaald de krant !
In deze zomer-periode is Anne Merkies van de communicatie afdeling van revalidatie centrum “De Hoogstraat” langs geweest. Ze heeft de rit van Utrecht naar Opheusden gemaakt om een interview af te nemen met oud revalidant Harm “Bolly” Pouwer. De Hoogstraat was namelijk op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Bolly’s van Harm en dit was zeker de moeite waard om eens voor langs te komen.
Want hoe verloopt nou zo’n traject en wat voor obstakels en hindernissen leg je af voor je hier bent. Dit soort dingen werden besproken en daar is de onderstaande link het resultaat van :
Maar de titel kopt de krant toch?
Ja dat klopt! Na de publicatie van het artikel op de socials en de webpagina van de Hoogstraat kreeg Bolly een mail van de Gelderlander. Met de vraag of hij interesse had in een artikel over startende ondernemers in Rivierenland.
Uiteraard zag Bolly dit zitten en zo gezegd zo gedaan stond binnen no-time fotograaf Rafael Drent op de stoep. Die we al eerder kenden van de foto op de front van de Midden Betuwe Totaal. Na de foto was er tijd voor tekst en die werd verzorgd door schrijver Tessa Ariaans van de Gelderlander. #krant #degelderlander #opheusden #artikel #starter
Nou dat is toch even een mooie stap heh, zo in de krant. In het onderstaande foto vind je het artikel van Harm in de Gelderlander. Veel lees plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

De waardering van bollys.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 30 reviews.
preloader