Gezelligheid kent geen tijd

notenmix met spel

De titel verklapt een hoop natuurlijk, maar eigenlijk gaat het hand in hand met dingen die heel tijdloos zijn. In mijn poging om mensen weer gezellig aan de keukentafel te krijgen, komt steeds vaker dezelfde wens naar voren: HOU HET SIMPEL.

Bolly’s slag om de notenzee

Het spelletje zeeslag ken je wellicht wel. Ik heb er even een notentwist aan gegeven natuurlijk, maar dit spel is zo enorm basic dat het eigenlijk gewoon weer voelt als nieuw. Tijdens de try-outs bij wat verschillende koppeltjes kwam naar voren dat ze het eigenlijk heel leuk vonden, omdat je echt eventjes tijd maakt voor elkaar. Plus natuurlijk dat er een winnaar was op basis van gelijke kansen.

Praatkaartjes

Ook zo’n ding, de praatkaartjes. Gewoon simpele vragen over bepaalde onderwerpen. Soms wel vragen die net ietsje gevoeliger zijn dan andere. Toch blijven het vragen die je niet zomaar op tafel gooit.

Sommige nemen je terug naar een bepaald moment. Bijvoorbeeld: “Wie is de mafste van je vriendengroep?”. Op dat moment ga je het hele riedeltje in je gedachten af en zet je alle schunnige en maffe dingen die je vrienden gedaan hebben op een rijtje. Wanneer je alle gedachten afgewogen hebt, heb je toch heel even gegrinnikt óf heel lang, het is maar net wat je meemaakt haha.

Bolly’s box

Nou in deze box zit dus alles om jou en je vriend(en) of vriendin(nen) een avondje te vermaken. Vier verschillende notenmixen of anders gezegd: meer dan een halve kilo noten. Iets om een discussie over te voeren, iets om te winnen en iets om te knabbelen.

Wat wil je nog meer?

Veel plezier xx Bolly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

De waardering van bollys.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 30 reviews.
preloader