Kerst bij de Hoogstraat

Een rolstoelvriendelijke kerstboom! Hoe dan? Je leest het in deze blog.

 

 

Het idee

Het idee van de boom is net als de andere bomen, zorgen voor sfeer en gezelligheid. Zeker als oud revalidant zijnde zie ik graag leven in de brouwerij. Het is daarom ook een hele eer om wat sfeer te mogen brengen op de plek waar je weer de eerste stapjes hebt gezet. Maar de sfeer krijg je natuurlijk pas als die boom leuk aangekleed is heh. Met lampjes en hangertjes en nog veel meer tierelantijntjes. Gewoon een lekkere knusse boom.

De uitvoering

Om die boom dus zo knus mogelijk te krijgen moeten er dus dingen in hangen, nu is er wel een klein dingetje. Namelijk dat er bij de Hoogstraat gerevalideerd wordt, en dat kan soms betekenen dat je in een rolstoel zit. Nu is het niet zo makkelijk om iets vanuit je stoel op te hangen aan de boom dus moest er een oplossing komen.

De oplossing

Een hengel! Door middel van een hele ouderwetse truc , een hengel, kan je vanuit de stoel jou kerstbal of iets anders gewoon in de boom hangen. Nu is dat natuurlijk niet zo makkelijk als met de hand maar met wat geduld en precisie kom je een heel eind.

Nu is het doel om die boom zo mooi en gezellig mogelijk te maken want dat geeft warmte in deze bar koude maand!

Veel plezier xx Bolly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

De waardering van bollys.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 28 reviews.
preloader