Relatiegeschenken en kerstcadeau’s

Cadeaupakket koffie 1

Kerstcadeau’s ? Zijn de lui wel goed snik? Het is zowat 40 graden buiten!

 

Precies , we snappen deze gedachte volkomen. En toch zijn we al begonnen met het inzamelen van de eerste kerstorders. Dit is fijn voor beide partijen want dan weet je al waar je aan toe bent. Overigens kerstpakketten worden (in geval van grotere partijen) vaker ruim van tevoren besteld.

 

Wat inhoud betreft is er van alles mogelijk. Noten, kaas, worst, wijn etc. Zelfs de kaarten kunnen worden gemaakt. Er kan zelfs een afspraak gemaakt worden om s’avonds in alle rust even in de winkel je pakket samen te stellen en het bespreken van de mogelijkheden. Met een klein telefoontje kom je al heel ver en veel klanten weten dat inmiddels.

 

Relatiegeschenken

 

Zoals u op onze cadeau-pagina kunt zien hebben we erg hele leuke pakketjes in petto. Nu is het zo dat er heel veel variatie te krijgen is. Wilt u zelf bepalen wat u uw zakelijke relatie geeft kunt u gewoon bij ons uw cadeau uitzoeken. Inmiddels hebben verschillende ondernemers ons al weten te vinden, en met enige trots kunnen we ook zeggen dat de gemeente Neder-Betuwe bij ons heeft besteld.

In de tekst zit een foto met een voorbeeld van hoe het dus kan. Ook kunt u rustig even op onze cadeau-pagina kijken om wat inspiratie op te doen. Onthou goed, er is nog meer mogelijk. Zoals een wijntje of een biertje echter zult u hiervoor naar de winkel moeten komen;)

 

Bedankt voor het lezen van dit bericht , en hou ons in de gaten via de sociale kanalen heh!

Cadeau snoepie 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

De waardering van bollys.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 29 reviews.
preloader