Pistachacha blog

Pistachacha 2

Pistachacha

Een onvervalste tongbreker , de Pistachacha!

Zoals de naam eigenlijk al een klein beetje verklapt gaat het dus om de pistachenoot die er in zit.

Pistachacha, direct plezier!

Tijdens het testen van deze mix merkte ik op dat de reacties al gelijk positief begonnen bij het uitspreken van de naam.

Probeer het zelf eens zou ik zeggen! Gewoon in je hoofd uitspreken of als je durft mag het zelfs hardop. De kans is groot dat je nou al met een kleine grijns achter je schermpje zit.

Maar naast de glimlach die het geeft bij het uitspreken van de naam is de inhoud ook iets waar je een heel tevreden gevoel van krijgt. Zo uitgebalanceerd en smakelijk dat het je zeker gaat verrassen.

En wat bedoel ik dan met uitgebalanceerd?

Nou, dat zit dus zo….

Om de pistachenoot zo ver mogelijk te laten uitblinken zijn daar andere elementen bij nodig. Om maar even een makkelijke vergelijking te maken, je kan wel een hele goede spits hebben maar zodra die van niemand een bal krijgt kan die ook niet scoren.

Dus wat heb ik gedaan, een stukje neutraal met toch een goede bite.
De walnoot bijvoorbeeld, een unieke bite maar redelijk neutraal van smaak. Althans in vergelijking met de pistache. Ook zitten er pompoenpitten en olijfringen in, de ene voor de bite en de andere voor de smaak. Probeer anders in je hoofd de smaken combinatie te maken. Lukt het je niet? Laat me je dan vooral verrassen!

Liefs,

Harm (Bolly)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

De waardering van bollys.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 29 reviews.
preloader